Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Traffickers

The Traffickers

22/05/2018 | Ingen kommentarer

Se The Traffickers på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nelufar Hedayat
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: I denne serie rejser journalisten Nelufar Hedayat verden rundt for at afsløre en række sorte markeder, lige fra våben og guld til menneskelige kropsdele.


Se The Traffickers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Traffickers (Underverdenens købmænd) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Traffickers (Underverdenens købmænd) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Traffickers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Traffickers (Underverdenens købmænd) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Traffickers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore