Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Trap

01/04/2019 | Flixfilm

Se The Trap på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktør: Kris Sinioras
Skuespillere: Eleni Gerasimidou, Ioanna Sfakianaki, Kris Sinioras
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: En mand vender hjem til Atlanta for at forsøge at hjælpe sin families restaurant i økonomiske problemer – med lidt hjælp fra en ny kyllingeopskrift.


Se The Trap på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Trap havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Trap ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Trap herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Trap er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Trap stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar