Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave

The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave

05/10/2022 | Flixfilm

The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Pailin Wedel
Skuespillere: June Yoon
Spilletid: 101 min
Land: United States, Thailand
Sprog: English, Thai
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I denne fængslende dokumentarfilm fortæller spillerne på det thailandske ungdomsfodboldhold deres historier om at blive fanget i Tham Luang-grotten i 2018 — og overleve.

The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave på YouTube.Se The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar