Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Treasure

The Treasure

18/04/2019 | Flixfilm

Se The Treasure på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Drama, Music
Instruktør: Sharif Arafah
Skuespillere: Mohamad Ramadan, Amina Khalil, Hind Sabri, Mohammed Saad
Spilletid: 157 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En søgen efter en forsvunden skat danner rammen om et episk historisk drama om Egypten, der foregår både i faraonernes tid, det Osmanniske Rige og nutiden.


Se The Treasure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Treasure havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Treasure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Treasure:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Treasure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Treasure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar