Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Trial of Adolf Eichmann

The Trial of Adolf Eichmann

01/05/2022 | Flixfilm

The Trial of Adolf Eichmann på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Documentary
Instruktion: Michaël Prazan
Skuespillere: Edward Asner, Brian Bedford, Larry Block, Eric Bogosian
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Denne historiske dokumentar følger den vigtige retssag mod Adolf Eichmann – et vendepunkt i den kollektive erindring om holocaust.

The Trial of Adolf Eichmann havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Trial of Adolf Eichmann på YouTube.Se The Trial of Adolf Eichmann på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Trial of Adolf Eichmann ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Trial of Adolf Eichmann stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Trial of Adolf Eichmann, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Trial of Adolf Eichmann er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar