Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Trial of the Chicago 7

The Trial of the Chicago 7

16/10/2020 | Flixfilm

The Trial of the Chicago 7 på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktion: Aaron Sorkin
Skuespillere: Eddie Redmayne, Alex Sharp, Sacha Baron Cohen
Spilletid: 129 min
Land: United States, United Kingdom, India
Sprog: English, Latin, French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Det, der skulle have været en fredelig demonstration, blev til et voldeligt sammenstød med politiet. Det førte til en af historiens mest berømte retssager.Se The Trial of the Chicago 7 på NetflixAnmeldelse: The Trial of the Chicago 7

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Trial of the Chicago 7 havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Trial of the Chicago 7 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Trial of the Chicago 7 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Trial of the Chicago 7 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Trial of the Chicago 7, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Trial of the Chicago 7 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar