Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Trial of the Chicago 7

The Trial of the Chicago 7

16/10/2020 | Flixfilm

Se The Trial of the Chicago 7 på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktør: Aaron Sorkin
Skuespillere: Eddie Redmayne, Alex Sharp, Sacha Baron Cohen, Jeremy Strong
Spilletid: 129 min
Land: USA, UK, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Det, der skulle have været en fredelig demonstration, blev til et voldeligt sammenstød med politiet. Det førte til en af historiens mest berømte retssager.Se The Trial of the Chicago 7 på Netflix


Anmeldelse: The Trial of the Chicago 7

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Trial of the Chicago 7 havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Trial of the Chicago 7 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Trial of the Chicago 7:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Trial of the Chicago 7 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Trial of the Chicago 7 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar