Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Trials of Gabriel Fernandez

The Trials of Gabriel Fernandez

26/02/2020 | Flixfilm

The Trials of Gabriel Fernandez på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: William Guirola, Wyatt Hinz, Alfredo Tavares
Spilletid: 331 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Det brutale mord på en dreng og den offentlige retssag mod hans værger og socialarbejdere stiller spørgsmålstegn ved, hvordan systemet beskytter sårbare børn.

The Trials of Gabriel Fernandez (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Trials of Gabriel Fernandez på YouTube.Se The Trials of Gabriel Fernandez på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Trials of Gabriel Fernandez (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Trials of Gabriel Fernandez (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Trials of Gabriel Fernandez, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Trials of Gabriel Fernandez er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar