Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tribe

The Tribe

01/05/2023 | Flixfilm

The Tribe på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: På skadestuen bliver en ung læge vidne til et chokerende dødsfald, der fører ham ned ad en sti fyldt med ondsindet politik og nådesløs korruption.Se The Tribe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Tribe havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Tribe på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Tribe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tribe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Tribe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Tribe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar