Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tribe

The Tribe

21/11/2018 | Flixfilm

Se The Tribe på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Fernando Colomo
Skuespillere: Paco León, Carmen Machi, Maribel del Pino, María José Sarrate
Spilletid: 90 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En forretningsmand, som er blevet en viral sensation, mister sit gode omdømme og sin hukommelse, men han findet et nyt liv hos sin biologiske mor og hendes dansegruppe.

The Tribe havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Tribe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Tribe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tribe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Tribe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Tribe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar