Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I onde dager

I onde dager

15/10/2021 | Flixfilm

Se I onde dager på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Comedy, Horror
Instruktion: Tommy Wirkola
Skuespillere: Noomi Rapace, Aksel Hennie, Atle Antonsen
Spilletid: 113 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Et par, der er ivrige efter at gøre en ende på deres ægteskab ved at myrde hinanden, tager til en afsides liggende hytte, hvor de snart møder en endnu større trussel.

I onde dager havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I onde dager på YouTube.Se I onde dager på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I onde dager ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I onde dager stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I onde dager, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I onde dager er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar