Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The True Cost

The True Cost

17/07/2015 | Flixfilm

Se The True Cost på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Drama, News
Instruktion: Andrew Morgan
Skuespillere: Livia Giuggioli, Stella McCartney, Vandana Shiva
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Forbindelserne mellem forbrugernes krav om billigt modetøj og eksistensen af "sweatshops", hvor tøjet bliver lavet under horrible arbejdsforhold, bliver udforsket.

The True Cost havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The True Cost på YouTube.Se The True Cost på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The True Cost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The True Cost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The True Cost, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The True Cost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar