Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Truman Show

The Truman Show

30/06/2023 | Flixfilm

The Truman Show på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Peter Weir
Skuespillere: Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Det går op for Truman, hvor unormalt hans liv er. Han har ikke opdaget, at hans liv er ét stort realityshow, og at alle følger ham på tv!Se The Truman Show på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Truman Show havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Truman Show på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Truman Show ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Truman Show stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Truman Show, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Truman Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar