Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Truman Show

The Truman Show

01/04/2020 | Flixfilm

Se The Truman Show på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Drama, Sci-Fi
Instruktør: Peter Weir
Skuespillere: Jim Carrey, Laura Linney, Noah Emmerich, Natascha McElhone
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Det går op for Truman, hvor unormalt hans liv er. Han har ikke opdaget, at hans liv er ét stort realityshow, og at alle følger ham på tv!Se The Truman Show på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Truman Show havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Truman Show ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Truman Show:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Truman Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Truman Show stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar