Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Trust

The Trust

04/10/2016 | Flixfilm

Se The Trust på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Alex Brewer, Benjamin Brewer
Skuespillere: Nicolas Cage, Elijah Wood, Sky Ferreira, Eric Heister
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: To betjente fra Las Veges finder ud af, hvor en narkoring skjuler sine rigdomme, og de lægger en risikabel plan for at stjæle dem.


Se The Trust på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Trust havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Trust ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Trust:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Trust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Trust stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar