Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Trust

The Trust

04/10/2016 | Flixfilm

Se The Trust på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Alex Brewer, Benjamin Brewer
Skuespillere: Nicolas Cage, Elijah Wood, Sky Ferreira
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.4

Handling: To betjente fra Las Veges finder ud af, hvor en narkoring skjuler sine rigdomme, og de lægger en risikabel plan for at stjæle dem.

The Trust havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Trust på YouTube.Se The Trust på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Trust ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Trust stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Trust, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Trust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar