Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Truth About Alcohol

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2009
Genre: Short, Drama, Family
Instruktør: Jared Bentley
Skuespillere: Bridgette Bassa, Brent Waffle, Diana Zahir
Spilletid: 20 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Skadestuelægen Javid Abdelmoneim bestræber sig på at lære sandheden om alkohol, både dens fordele og risici, ved at udforske videnskaben bag det at drikke.


Se The Truth About Alcohol på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Truth About Alcohol (Sandheden om alkohol) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Truth About Alcohol (Sandheden om alkohol) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Truth About Alcohol herunder:Fra premieredatoen (1. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Truth About Alcohol (Sandheden om alkohol) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Truth About Alcohol stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar