Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Truth About Alcohol

The Truth About Alcohol

01/12/2017 | Flixfilm

Se The Truth About Alcohol på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Short, Family
Instruktør: Dan Sladkus
Skuespillere: Stephanie Fredricks
Spilletid: 18 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Skadestuelægen Javid Abdelmoneim bestræber sig på at lære sandheden om alkohol, både dens fordele og risici, ved at udforske videnskaben bag det at drikke.


Se The Truth About Alcohol på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Truth About Alcohol (Sandheden om alkohol) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Truth About Alcohol (Sandheden om alkohol) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Truth About Alcohol herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Truth About Alcohol (Sandheden om alkohol) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Truth About Alcohol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar