Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Truth About Alcohol

The Truth About Alcohol

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se The Truth About Alcohol på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Short, Family
Instruktør: Dan Sladkus
Skuespillere: Stephanie Fredricks
Spilletid: 18 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Skadestuelægen Javid Abdelmoneim bestræber sig på at lære sandheden om alkohol, både dens fordele og risici, ved at udforske videnskaben bag det at drikke.


Se The Truth About Alcohol på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Truth About Alcohol (Sandheden om alkohol) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Truth About Alcohol (Sandheden om alkohol) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Truth About Alcohol herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Truth About Alcohol (Sandheden om alkohol) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Truth About Alcohol stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar