Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Truth About Cats & Dogs

The Truth About Cats & Dogs

04/11/2013 | Ingen kommentarer

Se The Truth About Cats & Dogs på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Beach, Liz Bonnin, John Bradshaw, Sarah Ellis
Spilletid: 59 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Dyrlægen Abby Barnes har sit eget radio-talkshow, men kommer i knibe, da en forelsket lytter gerne vil møde hende, og hun lyver om sit udseende.


Se The Truth About Cats & Dogs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Truth About Cats & Dogs havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Truth About Cats & Dogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Truth About Cats & Dogs herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Truth About Cats & Dogs er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Truth About Cats & Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar