Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Truth About Love

The Truth About Love

07/01/2015

Se The Truth About Love på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: John Hay
Skuespillere: Dougray Scott, Jennifer Love Hewitt, David Christian, Branka Katic
Spilletid: 100 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Der opstår komplikationer, da en kvinde modtager en anonym Valentins-hilsen. Hun tror, den er fra hendes mand, men den viser sig at være fra hans bedste ven.


Se The Truth About Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Truth About Love havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Truth About Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Truth About Love herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Truth About Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Truth About Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar