Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Truth About Love

The Truth About Love

07/01/2015 | Flixfilm

Se The Truth About Love på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: John Hay
Skuespillere: Dougray Scott, Jennifer Love Hewitt, David Christian
Spilletid: 100 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Der opstår komplikationer, da en kvinde modtager en anonym Valentins-hilsen. Hun tror, den er fra hendes mand, men den viser sig at være fra hans bedste ven.

The Truth About Love havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Truth About Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Truth About Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Truth About Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Truth About Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Truth About Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar