Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Turning Point

The Turning Point

20/04/2022 | Flixfilm

The Turning Point på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En slacker, der gør sit bedste for at undgå konfrontationer, får en usandsynlig ven, da en farlig forbryder pludselig trænger ind i hans liv.

The Turning Point havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Turning Point på YouTube.Se The Turning Point på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Turning Point ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Turning Point stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Turning Point, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Turning Point er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar