Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tuxedo

The Tuxedo

01/03/2019 | Flixfilm

Se The Tuxedo på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Kevin Donovan
Skuespillere: Jackie Chan, Jennifer Love Hewitt, Jason Isaacs, Debi Mazar
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Da regeringens spion indlægges på hospitalet, overtager en taxachauffør fra New York City modvilligt opgaven – udstyret med en højteknologisk smoking.


Se The Tuxedo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Tuxedo havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Tuxedo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Tuxedo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Tuxedo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tuxedo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar