Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Tuxedo

The Tuxedo

01/03/2019 | Flixfilm

The Tuxedo på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Kevin Donovan
Skuespillere: Jackie Chan, Jennifer Love Hewitt, Jason Isaacs
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da regeringens spion indlægges på hospitalet, overtager en taxachauffør fra New York City modvilligt opgaven – udstyret med en højteknologisk smoking.

The Tuxedo havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Tuxedo på YouTube.Se The Tuxedo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Tuxedo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Tuxedo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Tuxedo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Tuxedo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar