Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Twelve

The Twelve

10/07/2020 | Flixfilm

The Twelve på Netflix

Produktionsår: 2019–2020
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Luc De Ruelle, Maaike Neuville, Tom Vermeir
Spilletid: 50 min
Land: Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Tolv nævninge og helt almindelige mennesker med deres egne problemer skal afgøre sagen om en kvinde, der er anklaget for at have myrdet sin bedste ven og sin egen datter.

The Twelve (De tolv) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Twelve på YouTube.Se The Twelve på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Twelve (De tolv) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Twelve (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Twelve, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Twelve (De tolv) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar