Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Twelve

The Twelve

10/07/2020 | Flixfilm

Se The Twelve på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Luc De Ruelle, Zouzou Ben Chikha, Souad Boukhatem, Maaike Cafmeyer
Spilletid: 50 min
Land: Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Tolv nævninge og helt almindelige mennesker med deres egne problemer skal afgøre sagen om en kvinde, der er anklaget for at have myrdet sin bedste ven og sin egen datter.


Se The Twelve på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Twelve (De tolv) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Twelve (De tolv) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Twelve:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Twelve (De tolv) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Twelve (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar