Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

15/12/2018 | Flixfilm

Se The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Bill Condon
Skuespillere: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: I sagaens sidste kapitel tvinger Bella og Edwards nyfødte datter parret til en afgørende konfrontation med Volturien.


Se The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar