Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

15/12/2018 | Ingen kommentarer

Se The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Bill Condon
Skuespillere: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: I sagaens sidste kapitel tvinger Bella og Edwards nyfødte datter parret til en afgørende konfrontation med Volturien.


Se The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar