Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

12/12/2021 | Flixfilm

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktion: Bill Condon
Skuespillere: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: I sagaens sidste kapitel tvinger Bella og Edwards nyfødte datter parret til en afgørende konfrontation med Volturien.

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 på YouTube.Se The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar