Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2

15/12/2018 | Flixfilm

Se The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Bill Condon
Skuespillere: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: I sagaens sidste kapitel tvinger Bella og Edwards nyfødte datter parret til en afgørende konfrontation med Volturien.

The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar