Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Twilight Saga: Eclipse

The Twilight Saga: Eclipse

15/12/2018 | Flixfilm

Se The Twilight Saga: Eclipse på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Adventure, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: David Slade
Skuespillere: Xavier Samuel, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Bella jages af en ustoppelig blodtørstig fjende, og hun tvinges til at vælge mellem sin kærlighed til vampyren Edward og sit venskab med varulven Jacob.


Se The Twilight Saga: Eclipse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Twilight Saga: Eclipse havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Twilight Saga: Eclipse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Twilight Saga: Eclipse herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Twilight Saga: Eclipse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Twilight Saga: Eclipse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar