Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Twilight Saga: Eclipse

The Twilight Saga: Eclipse

12/12/2021 | Flixfilm

The Twilight Saga: Eclipse på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: David Slade
Skuespillere: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Bella jages af en ustoppelig blodtørstig fjende, og hun tvinges til at vælge mellem sin kærlighed til vampyren Edward og sit venskab med varulven Jacob.

The Twilight Saga: Eclipse havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Twilight Saga: Eclipse på YouTube.Se The Twilight Saga: Eclipse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Twilight Saga: Eclipse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Twilight Saga: Eclipse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Twilight Saga: Eclipse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Twilight Saga: Eclipse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar