Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Twilight Saga: New Moon

The Twilight Saga: New Moon

15/12/2018 | Flixfilm

Se The Twilight Saga: New Moon på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Adventure, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Chris Weitz
Skuespillere: Kristen Stewart, Christina Jastrzembska, Robert Pattinson, Billy Burke
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Bella er stadig knust over, at vampyren Edward Cullen er rejst, så hun finder trøst i sit venskab med varulven Jacob Black.


Se The Twilight Saga: New Moon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Twilight Saga: New Moon havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Twilight Saga: New Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Twilight Saga: New Moon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Twilight Saga: New Moon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Twilight Saga: New Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar