Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Twilight Saga: New Moon

The Twilight Saga: New Moon

12/12/2021 | Flixfilm

The Twilight Saga: New Moon på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktion: Chris Weitz
Skuespillere: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Spilletid: 130 min
Land: United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Bella er stadig knust over, at vampyren Edward Cullen er rejst, så hun finder trøst i sit venskab med varulven Jacob Black.

The Twilight Saga: New Moon havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Twilight Saga: New Moon på YouTube.Se The Twilight Saga: New Moon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Twilight Saga: New Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Twilight Saga: New Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Twilight Saga: New Moon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Twilight Saga: New Moon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar