Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Two Popes

The Two Popes

20/12/2019 | Flixfilm

Se The Two Popes på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Fernando Meirelles
Skuespillere: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín, Luis Gnecco
Spilletid: 125 min
Land: UK, Italy
Sprog: English, Spanish, Italian, Latin, Portuguese, French, German
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: På et skæbnesvangert tidspunkt for den katolske kirke knytter pave Benedikt 16. venskab med den kommende pave Frans. Inspireret af virkelige begivenheder.


Se The Two Popes på Netflix

Anmeldelse: The Two Popes

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Two Popes havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Two Popes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Two Popes:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Two Popes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Two Popes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar