Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Two Popes

The Two Popes

20/12/2019 | Flixfilm

The Two Popes på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: Fernando Meirelles
Skuespillere: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín
Spilletid: 125 min
Land: United Kingdom, Italy, United States
Sprog: English, Spanish, Italian, Latin, Portuguese, French, German
IMDb-karakter: 7.6

Handling: På et skæbnesvangert tidspunkt for den katolske kirke knytter pave Benedikt 16. venskab med den kommende pave Frans. Inspireret af virkelige begivenheder.

The Two Popes havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Two Popes på YouTube.Se The Two Popes på NetflixAnmeldelse: The Two Popes

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Two Popes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Two Popes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Two Popes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Two Popes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar