Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Two Popes

The Two Popes

20/12/2019 | Flixfilm

Se The Two Popes på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Fernando Meirelles
Skuespillere: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín
Spilletid: 125 min
Land: United Kingdom, Italy
Sprog: English, Spanish, Italian, Latin, Portuguese, French, German
IMDb-karakter: 7.6

Handling: På et skæbnesvangert tidspunkt for den katolske kirke knytter pave Benedikt 16. venskab med den kommende pave Frans. Inspireret af virkelige begivenheder.

The Two Popes havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Two Popes på YouTube.Se The Two Popes på NetflixAnmeldelse: The Two Popes

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Two Popes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Two Popes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Two Popes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Two Popes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar