Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The U.S. vs. John Lennon

The U.S. vs. John Lennon

15/12/2013 | Flixfilm

Se The U.S. vs. John Lennon på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Documentary, Biography, Music, Romance
Instruktør: David Leaf, John Scheinfeld
Skuespillere: John Lennon, Stew Albert, Tariq Ali, Carl Bernstein
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: David Leafs dokumentar går tæt på John Lennons stigende engagement i fredsbevægelsen fra 1966 til 1976 og den amerikanske regerings forsøg på at lukke munden på ham.


Se The U.S. vs. John Lennon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe U.S. vs. John Lennon havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The U.S. vs. John Lennon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The U.S. vs. John Lennon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The U.S. vs. John Lennon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The U.S. vs. John Lennon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar