Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Uffe Holm Show 3

The Uffe Holm Show 3

18/02/2014 | Ingen kommentarer

Se The Uffe Holm Show 3 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: 90 minutters direkte og ærlig comedy med Uffe Holm Show, hvor Uffe, kun i selskab med sin mikrofon, overgår sig selv, når han underholder med hverdagens betragtninger.


Se The Uffe Holm Show 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Uffe Holm Show 3 havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Uffe Holm Show 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Uffe Holm Show 3 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Uffe Holm Show 3 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Uffe Holm Show 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar