Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Ugly Duckling and Me

01/04/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktør: Michael Hegner, Karsten Kiilerich
Skuespillere: Morgan C. Jones, Paul Tylak, Anna Nugent, Gary Hetzler
Spilletid: 89 min
Land: France, Germany, Ireland, UK, Denmark
Sprog: English, French, German, Danish
IMDB-bedømmelse: 5.5

Resumé: En ælling med et uheldigt udseende tackler de hverdagsproblemer, som børn kommer ud for, med hjælp fra en succeshungrende impresariorotte.


Se The Ugly Duckling and Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Ugly Duckling and Me (Den grimme ælling og mig) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ugly Duckling and Me (Den grimme ælling og mig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ugly Duckling and Me herunder:Fra premieredatoen (1. april, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Ugly Duckling and Me (Den grimme ælling og mig) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Ugly Duckling and Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar