Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ugly Duckling and Me

The Ugly Duckling and Me

01/04/2017 | Flixfilm

Se The Ugly Duckling and Me på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktør: Michael Hegner, Karsten Kiilerich
Skuespillere: Morgan C. Jones, Paul Tylak, Anna Nugent, Gary Hetzler
Spilletid: 89 min
Land: France, Germany, Ireland, UK, Denmark
Sprog: English, French, German, Danish
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En ælling med et uheldigt udseende tackler de hverdagsproblemer, som børn kommer ud for, med hjælp fra en succeshungrende impresariorotte.


Se The Ugly Duckling and Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Ugly Duckling and Me (Den grimme ælling og mig) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ugly Duckling and Me (Den grimme ælling og mig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ugly Duckling and Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ugly Duckling and Me (Den grimme ælling og mig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ugly Duckling and Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar