Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ultimate Guide To Penny Pinching

The Ultimate Guide To Penny Pinching

31/12/2016 | Flixfilm

Se The Ultimate Guide To Penny Pinching på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Jon Connerty
Skuespillere: Paul Thornley, Judith Wenban, Jonathan McGowan, Rebekah
Spilletid: 47 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Denne dokumentar følger nogle excentriske gniere på ekstreme missioner for at spare så mange penge som muligt på alt lige fra mad til deres egne bryllupper.


Se The Ultimate Guide To Penny Pinching på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Ultimate Guide To Penny Pinching havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ultimate Guide To Penny Pinching ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ultimate Guide To Penny Pinching herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ultimate Guide To Penny Pinching er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ultimate Guide To Penny Pinching stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar