Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ultimate Guide To Penny Pinching

The Ultimate Guide To Penny Pinching

31/12/2016 | Ingen kommentarer

Se The Ultimate Guide To Penny Pinching på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Jon Connerty
Skuespillere: Paul Thornley, Judith Wenban, Jonathan McGowan, Rebekah
Spilletid: 47 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Denne dokumentar følger nogle excentriske gniere på ekstreme missioner for at spare så mange penge som muligt på alt lige fra mad til deres egne bryllupper.


Se The Ultimate Guide To Penny Pinching på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Ultimate Guide To Penny Pinching havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ultimate Guide To Penny Pinching ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ultimate Guide To Penny Pinching herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ultimate Guide To Penny Pinching er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ultimate Guide To Penny Pinching stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar