Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ultimatum: Marry or Move On

The Ultimatum: Marry or Move On

06/04/2022 | Flixfilm

The Ultimatum: Marry or Move On på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Vanessa Lachey, Nick Lachey, Madlyn Ballatori
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Giftes eller give op? Parrene sætter deres kærlighed på prøve ved at møde andre potentielle partnere i denne provokerende realityserie.

The Ultimatum: Marry or Move On (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ultimatum: Marry or Move On på YouTube.Se The Ultimatum: Marry or Move On på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Ultimatum: Marry or Move On (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ultimatum: Marry or Move On (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ultimatum: Marry or Move On, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ultimatum: Marry or Move On er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar