Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ultimatum: Queer Love

The Ultimatum: Queer Love

25/05/2023 | Flixfilm

The Ultimatum: Queer Love på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: JoAnna Garcia Swisher
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Giftes eller ej? Fem par i langvarige forhold presses til enten at gifte sig eller gå hver til sit i dette queer-centrerede spinoff af The Ultimatum.Se The Ultimatum: Queer Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Ultimatum: Queer Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ultimatum: Queer Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Ultimatum: Queer Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ultimatum: Queer Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ultimatum: Queer Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ultimatum: Queer Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar