Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Umbilical Brothers: The Rehearsal

The Umbilical Brothers: The Rehearsal

15/04/2015 | Flixfilm

Se The Umbilical Brothers: The Rehearsal på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: David Collins, Shane Dundas, Jim Hare
Skuespillere: David Collins, Shane Dundas, Paul Michael Ayre, Stephen Whitehead
Spilletid: 92 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.1

Beskrivelse: Den komiske duo bruger elementer fra multimedier og publikums involvering i et show, der tager seerne med bag den kreative proces.


Se The Umbilical Brothers: The Rehearsal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Umbilical Brothers: The Rehearsal havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Umbilical Brothers: The Rehearsal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Umbilical Brothers: The Rehearsal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Umbilical Brothers: The Rehearsal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Umbilical Brothers: The Rehearsal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar