Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Umbrella Academy’ er snart tilbage

‘The Umbrella Academy’ er snart tilbage

19/05/2020 | Flixfilm

The Umbrella Academy er snart tilbageDen dysfunktionelle superheltefamilie i ‘The Umbrella Academy’ er snart tilbage på Netflix, da streamingtjenesten netop har offentliggjort premieredatoen på sæson 2.

Anden sæson er programsat til at få premiere den 31. juli. Alle afsnit kan ses med det samme.

Det bekræfter Netflix i en meddelelse til Flixfilm.

Første sæson udkom i februar 2019 og sæson 2 har dermed næsten været halvandet år undervejs, siden den blev lanceret under stor opmærksomhed og kom i top 3 blandt de mest populære serier på Netflix i 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘The Umbrella Academy’ bliver 43 spædbørn uforklarligt født på den samme dag af kvinder der hverken var forbundet med hinanden og som ikke havde vist tegn på graviditet. Seks af børnene bliver adopteret af en millionær, der starter The Umbrella Academy, hvor han opdrager sine “børn” til at skulle redde verden.

Men den særlige familie bestående af The White Violin, Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Seance og The Boy, begynder at falde fra hinanden pga. deres forskellige personligheder og egenskaber, for ikke at nævne en udefrakommende trussel om en global apokalypse.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 48 – 2022)

Første sæson blev anmeldt her på Flixfilm.dk og anmelder Michael Larsen kvitterede med tre stjerner og skrev blandt andet;

“‘The Umbrella Academy’ er som at se en meget langsom, skæv slægtning til ‘X-Men’ og andre superheltegrupper, men den her samling af særlinge kommer kun med få store overraskelser. Castet gør deres bedste i deres roller og den vilde billedside funkler, men man har konstant følelsen af gentagelse fra andre lignede serier i baghovedet, mens man ser den seneste superhelteserie.”

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘The Umbrella Academy’ – sæson 1.

Se ‘The Umbrella Academy‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 31. juli 2020.Skriv kommentar