Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Umbrella Academy’ får en fjerde og sidste sæson

‘The Umbrella Academy’ får en fjerde og sidste sæson

25/08/2022 | Flixfilm

Snart er det slut med at følge den dysfunktionelle superheltefamilie fra Netflix-serien ‘The Umbrella Academy’.

Streamingtjenesten har nemlig meddelt, at serien slutter efter fjerde sæson, som forventes at få premiere i slutningen af 2023.

Udmeldingen kommer blot et par måneder efter premiere på tredje sæson, som i øvrigt blev flot modtaget og tilbragte mere end 5 uger på Netflix top 10 hitliste.

Optagelserne til den nye sæson af ‘The Umbrella Academy’ er endnu ikke begyndt, men det amerikanske medie Deadline har hørt rygter om, at manuskriptet allerede ligger klar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle de kendte ansigter fra universet, heriblandt Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya og Colm Feore vender tilbage i den nye sæson.

Det er dog uklart om Adam Godley, Genesis Rodriguez og Britne Oldford, hvis skæbne står hen i det uvisse i slutningen af tredje sæson, vil dukke op i den nye sæson. Netflix har dog ikke inkluderet deres navne på de udleveret rolleliste.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 15 – 2024)

‘The Umbrella Academy’ handler om seks superheltebørn, der bliver adopteret af en millionær, der starter The Umbrella Academy, hvor han opdrager sine “børn” til at skulle redde verden.

Serien er skabt af Steve Blackman (‘Fargo, Altered Carbon’), som netop har indgået en flerårige aftale med Netflix om at lave flere serieprojekter. Det er allerede blevet bestemt at han efter ‘The Umbrella Academy’ kaster sig over en filmatisering af videospillet ‘Horizon Zero Dawn’.

Se ‘The Umbrella Academy‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar