Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Umbrella Academy’ fortsætter med sæson 3

‘The Umbrella Academy’ fortsætter med sæson 3

11/11/2020 | Flixfilm

The Umbrella Academy saeson 3Den dysfunktionelle familie i ‘The Umbrella Academy’ bestående af The White Violin, Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Seance og The Boy vender tilbage i ny sæson.

Det har streamingtjenesten Netflix netop bekræftet.

Optagelserne til tredje sæson, som bliver på 10 episoder, begynder til februar 2021.

Alle de velkendte skuespillere, heriblandt Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya og Colm Feore vender tilbage i deres roller.

Det er lidt over tre måneder siden at ‘The Umbrella Academy’ sæson 2 havde premiere, som strøg direkte ind på top 10. Forventningerne til serien var da også enorme, da første sæson var blandt de meste sete på Netflix i 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘The Umbrella Academy’ bliver 43 spædbørn uforklarligt født på den samme dag af kvinder der hverken var forbundet med hinanden og som ikke havde vist tegn på graviditet. Seks af børnene bliver adopteret af en millionær, der starter The Umbrella Academy, hvor han opdrager sine “børn” til at skulle redde verden.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Anden sæson var en turbulent affære hvor søskende blev fanget i tid og rum i et forsøge på at forhindre dommedag. Alt imens at de blev jagtet af en kynisk gruppe svenske lejemordere.

Se ‘The Umbrella Academy‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar