Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Umbrella Academy’ – Se trailer til serie om dysfunktionel superhelte-familie

‘The Umbrella Academy’ – Se trailer til serie om dysfunktionel superhelte-familie

29/01/2019 | Flixfilm

The Umbrella Academy netflix serie danmarkDen 15. februar har Netflix eksklusiv premiere på den nye actionfyldte serie ‘The Umbrella Academy’, der er historien om en super-dysfunktionel familie af superhelte, der har otte dage til at tage sig sammen og redde verden.

Streamingtjenesten har netop udsendt første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

På den samme dag i 1989 bliver 43 spædbørn uforklarligt født af kvinder der hverken var forbundet med hinanden og som ikke havde vist tegn på graviditet. Seks af børnene bliver adopteret af en millionær, der starter The Umbrella Academy, hvor han opdrager sine “børn” til at skulle redde verden.

Da nyheden om de seks adopteredes fars død dukker op, bliver de genforenet og må alle arbejde sammen for at løse det mysterium der omgiver faderens død. Men den særlige familie begynder at falde fra hinanden pga. deres forskellige personligheder og egenskaber, for ikke at nævne en udefrakommende trussel om en global apokalypse.

LÆS OGSÅ   Netflix klar med spritny teaser til den episke 'Vikings: Valhalla'

Artiklen fortsætter under annoncen

I de 10 episoder medvirker bl.a. Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman og Robert Sheehan m.fl.

Serie er baseret på tegneserien skrevet og lavet af Gerard Way (My Chemical Romance), illustreret af Gabriel Bá og udgivet af Dark Horse Comics.

‘The Umbrella Academy’ har premiere på Netflix Danmark den 15. februar.    Skriv kommentar