Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Umbrella Academy

The Umbrella Academy

31/07/2020 | Flixfilm

The Umbrella Academy på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: De genforenes, da deres far dør. De har superkræfter og afslører chokerende familiehemmeligheder – og en forestående trussel mod menneskeheden.

The Umbrella Academy (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Umbrella Academy på YouTube.Se The Umbrella Academy på NetflixAnmeldelse: The Umbrella Academy - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Umbrella Academy (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Umbrella Academy (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Umbrella Academy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Umbrella Academy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Umbrella Academy

  1. Johnny Mikkelsen - kl. 12:46, 18-02-2019:

    The unbrella Academy er en super god ny serie ??

Skriv kommentar