Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Umbrella Academy

The Umbrella Academy

22/06/2022 | Flixfilm

The Umbrella Academy på Netflix

Produktionsår: 2019–2023
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: De genforenes, da deres far dør. De har superkræfter og afslører chokerende familiehemmeligheder – og en forestående trussel mod menneskeheden.Se The Umbrella Academy på Netflix
Anmeldelse: The Umbrella Academy - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Umbrella Academy (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Umbrella Academy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Umbrella Academy (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Umbrella Academy (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Umbrella Academy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Umbrella Academy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Umbrella Academy

  1. Johnny Mikkelsen - kl. 12:46, 18-02-2019:

    The unbrella Academy er en super god ny serie ??

Skriv kommentar