Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Unbelievers

The Unbelievers

01/09/2014 | Flixfilm

Se The Unbelievers på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Gus Holwerda
Skuespillere: Ayaan Hirsi Ali, Woody Allen, Richard Dawkins
Spilletid: 77 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: To kendte videnskabsmænd rejser verden rundt med et videnskabeligt verdenssyn og budskab, der stiller spørgsmålstegn ved diverse religiøse overbevisninger.

The Unbelievers havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Unbelievers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Unbelievers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Unbelievers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Unbelievers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Unbelievers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar