Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Unborn

The Unborn

16/05/2019 | Flixfilm

Se The Unborn på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: David S. Goyer
Skuespillere: Odette Annable, Gary Oldman, Cam Gigandet, Meagan Good
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da hun martres af skræmmende syner om natten og af en lille drengs spøgelse om dagen, beder en teenager en åndelig vejleder om hjælp i denne uhyggelige thriller.

The Unborn havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Unborn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Unborn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Unborn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Unborn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Unborn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar