Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Uncanny Counter

The Uncanny Counter

31/01/2021 | Flixfilm

The Uncanny Counter på Netflix

Produktionsår: 2020–2021
Genre: Action, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Byeong-gyu Jo, Joon-Sang Yoo, Se-Jeong Kim
Spilletid: 41S min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Om dagen arbejder de i en nudelrestaurant, om natten bruger de deres særlige evner til at jagte onde ånder, som er ude efter mennesker.

The Uncanny Counter (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Uncanny Counter på YouTube.Se The Uncanny Counter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Uncanny Counter (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Uncanny Counter (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Uncanny Counter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Uncanny Counter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar