Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Undateables

The Undateables

24/04/2018 | Flixfilm

Se The Undateables på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Dette opløftende realityshow følger handicappede singler, der melder sig til en datingservice for at finde en empatisk, romantisk partner.


Se The Undateables på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Undateables (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Undateables (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Undateables:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Undateables er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Undateables (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar