Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Underclass

The Underclass

05/07/2020 | Flixfilm

Se The Underclass på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nannaphas Loetnamchoetsakun, Praewa Suthamphong, Wijitwongthong Tanutchai
Spilletid: 55 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efter at være blevet smidt ud af et eliteprogram bliver en elev rodet ind i en high school-bandes gøren og laden, mens hun forsøger at finde sin egen identitet.

The Underclass (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Underclass på YouTube.Se The Underclass på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Underclass (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Underclass (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Underclass, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Underclass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar