Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Underclass

The Underclass

05/07/2020 | Flixfilm

Se The Underclass på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Natticha Chantaravareelekha, Ekapol Deebunmee, Sumitra Duangkaew, Rinrada Inthaisong
Spilletid: 45 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Efter at være blevet smidt ud af et eliteprogram bliver en elev rodet ind i en high school-bandes gøren og laden, mens hun forsøger at finde sin egen identitet.


Se The Underclass på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Underclass (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Underclass (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Underclass:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Underclass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Underclass (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar