Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Der Bestatter

Der Bestatter

19/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Der Bestatter på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Reto Stalder, Samuel Streiff, Mike Müller, Barbara Terpoorten
Spilletid: N/A
Land: Switzerland
Sprog: Swiss German, French, English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Da en tidligere betjent overtager sin fars begravelsesfirma, inspirerer hans nærkontakt med usædvanlige dødsfald ham til at fortsætte med at efterforske mord.


Se Der Bestatter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Der Bestatter havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Der Bestatter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Der Bestatter herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Der Bestatter er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Der Bestatter stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar