Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Der Bestatter

Der Bestatter

19/12/2016 | Flixfilm

Se Der Bestatter på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Reto Stalder, Samuel Streiff, Mike Müller, Barbara Terpoorten
Spilletid: N/A
Land: Switzerland
Sprog: Swiss German, French, English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da en tidligere betjent overtager sin fars begravelsesfirma, inspirerer hans nærkontakt med usædvanlige dødsfald ham til at fortsætte med at efterforske mord.


Se Der Bestatter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDer Bestatter havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Der Bestatter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Der Bestatter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Der Bestatter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Der Bestatter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar