Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Unforgivable

The Unforgivable

10/12/2021 | Flixfilm

The Unforgivable på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Nora Fingscheidt
Skuespillere: Sandra Bullock, Viola Davis, Vincent D'Onofrio
Spilletid: 112 min
Land: United Kingdom, Germany, United States
Sprog: Persian, English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En kvinde, dømt for mord, løslades fra fængslet til et samfund, der ikke vil tilgive hende, og leder efter den lillesøster, hun var tvunget til at forlade.Se The Unforgivable på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Unforgivable havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Unforgivable på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Unforgivable ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Unforgivable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Unforgivable, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Unforgivable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar