Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Unholy

The Unholy

25/03/2023 | Flixfilm

The Unholy på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Evan Spiliotopoulos
Skuespillere: Jeffrey Dean Morgan, Cricket Brown, William Sadler
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English, American Sign , Latin
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En teenager udvikler en evne til at helbrede andre og tilskriver det Jomfru Maria. Men det er tydeligt, at, hvad end der står bag, er det alt andet end guddommeligt.Se The Unholy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Unholy havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Unholy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Unholy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Unholy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Unholy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Unholy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar