Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Uninvited

The Uninvited

28/01/2015 | Flixfilm

The Uninvited på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Charles Guard, Thomas Guard
Skuespillere: Emily Browning, Arielle Kebbel, Elizabeth Banks
Spilletid: 87 min
Land: United States, Canada, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En sørgende teenager opdager, at hendes far vil gifte sig med sygeplejersken, som tog af sig af hans nu afdøde kone.

The Uninvited havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Uninvited på YouTube.Se The Uninvited på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Uninvited ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Uninvited stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Uninvited, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Uninvited er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar