Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Unit

20/09/2016 | Flixfilm

Se The Unit på Netflix

Indspilningsår: 2006–2009
Genre: Action, Drama, Thriller, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dennis Haysbert, Regina Taylor, Audrey Marie Anderson, Robert Patrick
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Mens en hemmelig enhed rejser verden rundt på farlige opgaver, håndterer familierne derhjemme de dramaer, der opstår på grund af deres hemmelighedsfulde liv.


Se The Unit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Unit (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Unit (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Unit herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Unit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Unit (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar