Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The United States of Leland

The United States of Leland

01/10/2016 | Ingen kommentarer

Se The United States of Leland på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Drama
Instruktør: Matthew Ryan Hoge
Skuespillere: Don Cheadle, Ryan Gosling, Chris Klein, Jena Malone
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Teenageren Leland Fitzgerald ser ud til at have alt, hvad man kunne ønske sig, og endda en berømt forfatter til far. Hvad fik ham til at dræbe?


Se The United States of Leland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The United States of Leland havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The United States of Leland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The United States of Leland herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The United States of Leland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The United States of Leland stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar