Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Unlikely Girl

The Unlikely Girl

27/06/2014 | Ingen kommentarer

Se The Unlikely Girl på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Wei Ling Chang
Skuespillere: Hande Kodja, Pierre Boulanger, Shane Lynch, Raphaël Goldman
Spilletid: 95 min
Land: USA, France
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Da Jamie, en amerikansk studerende, rejser til en fransk landsby for at studere arkitektur, opdager hun noget meget chokerende om sin værtsfamilie.


Se The Unlikely Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Unlikely Girl havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Unlikely Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Unlikely Girl herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Unlikely Girl er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Unlikely Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar