Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Unlikely Murderer

The Unlikely Murderer

05/11/2021 | Flixfilm

The Unlikely Murderer på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Robert Gustafsson, Eva Melander, Cia Eriksson
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne serie viser, hvordan en mand, der hævder at have været vidne til mordet på Sveriges statsminister Olof Palme, muligvis selv har begået mordet.

The Unlikely Murderer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Unlikely Murderer på YouTube.Se The Unlikely Murderer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Unlikely Murderer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Unlikely Murderer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Unlikely Murderer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Unlikely Murderer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar