Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Unlisted

The Unlisted

17/10/2019 | Flixfilm

Se The Unlisted på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Family, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Vrund Rao, Ved Rao, Abigail Adriano, Miah Madden
Spilletid: 22 min
Land: Australia
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da de hører om en hemmelig sammensværgelse, der skal spore og kontrollere børn, går tvillingerne Dru og Kal og en gruppe rebeller sammen om at vinde deres verden tilbage.


Se The Unlisted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Unlisted (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Unlisted (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Unlisted herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Unlisted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Unlisted (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Unlisted

  1. Lene - kl. 00:29, 27-10-2019:

    Jeg syntes at “the unlistet” var spændende. Det var syndt for bru da Cal blev helt robot agtig. Det var sødt til slut hvor Cal er på Brus side og giver ham der der rør så han kan ødelægge det. Jeg tror list at nede i tunnellen var det Bru sagde virkelig trængt igennem og det hjalp til sidst. Man kunne også se i tunnellen at Cal skulle til at Kramme Bru. Men den er virkelig god. Og der kommer forhåbentlig en sæson 2 næste år så vi finder ud af hvad der sker når de små robot ting kravler ind i deres øre.

    Skriv kommentar