Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Unremarkable Juanquini

The Unremarkable Juanquini

30/04/2021 | Flixfilm

Se The Unremarkable Juanquini på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Julián Cerati, Mariana Gómez, Júlio César Herrera, El Mindo
Spilletid: N/A
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.

The Unremarkable Juanquini (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Unremarkable Juanquini på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Unremarkable Juanquini (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Unremarkable Juanquini (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Unremarkable Juanquini, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Unremarkable Juanquini er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar